onze types

QWEST Marine heeft aluminium boten voor een groot aantal verschillende doeleinden. Wij maken de boten met grote zorg en hoogwaardige kwaliteit materialen. Denk hiervoor aan twee tot vier millimeter dikke platen, waardoor de boten altijd licht en handzaam zijn en tegelijkertijd voldoende sterkte hebben. Tevens zijn deze boten vrijwel onderhoudsvrij, wat uw vaarplezier aanzienlijk gaat vergroten.

De aluminium jon boot is een platbodem boot, welke voor een lage diepgang zorgt. De boot is daarom uitermate geschikt voor ondiepe wateren.

Een aluminium V – Bodem boot is de perfecte aankoop voor de pleziervaart of dagtochtjes. Bij deze boten heeft u alles bij de hand om goed van start te gaan.

Zoals de naam al aangeeft, is de aluminium visboot perfect voor de visserij. Het model is deels gebaseerd op onze R-serie.

De aluminium sloep R is een sloep uit de luxere serie van ons assortiment. Deze zijn namelijk dubbelwandig en zelflozend.

De aluminium sloep S is de nieuwe aluminium sloep . Deze sloep wordt in onze eigen werkplaats gemaakt, waarbij veel vakkundigheid komt kijken.

De boten van QWEST Marine worden uitsluitend via een van onze dealers verkocht. Deze dealers vindt u allemaal terug op onze website. Klik hiervoor op ‘bekijk onze dealers’.

Er zijn een tal van opties op het gebied van de boten te vinden, waardoor u altijd een boot gaat vinden die geheel bij uw wensen aansluit.

Heeft u vragen of wilt u langskomen om te kijken naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of ga geheel vrijblijvend bij een van onze dealers langs. Zij kunnen u dan helpen aan een nieuw vaartuig.

wij staan op

Boot Holland

8 t/m 12 maart 2023